Velkommen

P66_1712_1368

Hej …
Musik er noget man bliver glad af, se og kom afsted
… 🙂

Håber vi ses derude.. 🙂 Og husk, musik skal høres live og højt!
Hilsen,
Henning


 NYHEDER


Sidste nyt

Stevie Ray Vaughan Tribute på
Dexter i Odense den 29. december 2016 kl. 20.00
Klik for mere info/Billet salg...


Henning Kaae spiller blues og rock, i bedste Jimi Hendrix stil, på Harders i Svendborg lørdag den 17. december. Kom, hvis du er til tråd...


Et video klip fra Skanderborg festivalen med nummeret 'Come On'. Se det her...


En musik DVD fra Skanderborg festivalen '06 med Henning Kaae og 'Hendrix Tribute' band er klar. Det var en 'fed' koncert, hvor Jimi Hendrix's musik blev trykket af. Der kan ses et klip fra videoen på musik siden.

‘BEAT’PKSwingband_BEAT_front170[1]
[2004] Henning Kaae står også bag musikken i PK Swing Band sammen med hans broder Preben Kaae. Henning spiller alle instrumenterne cd’erne på nær trommer, som spilles af Preben Kaae.


IMPULSEsmall_KM_Cover_d
[2000]
Henning Kaae og Jacob Maribo sad en aften i deres studie og hyggede sig med et par akustiske guitar og med lidt efterspil kom
der denne cd ud af det. En stemningsfuld cd.
[Mere…] [2013]
small_skanderborg2006 (1)
Henning Kaae med band på Harders i Svendborg.
Tjek det ud her…


[Oktober 6, 2010]Ballen-09-062-2Per Røboe og Henning Kaae i en akustisk konstellation. Det er en musik stil, som gå helt tilbage til rødderne, hvor blues musikken kunne mærkes helt ind i hjertet.

Tjek det ud her…


[September 30, 2006]vintage-henning-kaae
På den International Vintage-show i Svendborg spillede Fromholt Soul Band en swingende koncert lørdag formiddag på teateret. Koncerten blev optaget og dvd’en er nu tilgængelig.


[August 12, 2006]plakat2006
Skanderborg festival lørdag kl. 23:45 skete det. Henning Kaae og bandet ‘Hendrix Tribute’ fyrede en koncert af med Hendrix musik og navnet siger sig selv at det ville blive i Jimi Hendrix’s festivals ånd og det blev det. Det foregik på ‘Den Blå Planet’.


[September 30, 2005]henning_kaae_2_800
2nd International Vintage-show i Svendborg. Her havde Henning Kaae en demonstration af Jimi Hendrix og Stevie Ray Vaughan guitar setup.

 


 

Lukket for kommentarer.